Referenties

Referenties

Beste Ahmed El Jerari,
Velen jaren hebben we samenwerking gehad Met u en met uw medewerkers. Met namen met dhr. Mouloud ELAoumari heb in vele jaren een goede band opgebouwd en met veel vertrouwen samen gewerkt in diverse complexen van Groenwest. Ook bij onverwachte problemen in de complexen van Groenwest kan ik altijd direct een beroep doen op een van uw medewerkers. En dat heeft de band met u firma Aiso versterkt.
Door beslissingen van Groenwest komt aan onze samenwerking een eind. Dat vind ik persoonlijk heel jammer. Bedankt voor alle goede jaren van samenwerking. Ik wens u met uw bedrijf nog goede en gezonde jaren toe. Hartelijk dank voor onze samenwerking.

Met vriendelijke groet, GroenWest. Wim Rutjens, Wijkhuismeester.

Als bewoner en bestuurslid van VVE Het Sluisje Nieuwegein waren wij in 2010 op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimten van ons appartementencomplex gelegen in het oude dorp Jutphaas (Nieuwegein). Via mijn zoon, die in die tijd werkzaam was als werkvoorbereider bij Ballast Nedam Utrecht, kregen wij de tip dat hij reeds meerdere malen zakelijk contact had met Aiso de schoonmakers Nieuwegein en hij zeer tevreden was over de geleverde prestaties van dit schoonmaakbedrijf.
Deze tip hebben wij als VVE ter harte genomen en hebben eind 2010 met Aiso contact opgenomen. -Onze wens was dat de gemeenschappelijke ruimten van ons complex inclusief de lift periodiek moesten worden schoon gemaakt, vloeren dweilen, wanden reinigen, stofzuigen enz. Voorafgaand eerst een erg plezierig introductie gesprek gehad met Ahmed El Jerari (directeur) waarna wij een zeer scherpe offerte van hem ontvingen. Tot op de dag van vandaag zijn wij zeer tevreden over het resultaat en de geleverde diensten door Aiso de schoonmakers en ook nog voor een redelijke prijs.
Het onderlinge contact dat wij met Aiso onderhouden is erg goed via de mail reageren ze snel op evt. aanvullende wensen of afspraken. Wij hopen als VVE nog lang gebruik te kunnen maken van de diensten van Aiso de schoonmakers.

Met vriendelijke groeten,
Marcel Alblas Bestuurslid VVE Het Sluisje Nieuwegein.

Wij zijn erg content over de schoonmaak werkzaamheden van AISO, flexibel en professioneel.

Met vriendelijke groeten,
Teun Bontrup, BontrupMedia.com.

BNS Data Logistics maakt graag en zeer regelmatig gebruik van de koeriersdiensten die Aiso aanbiedt. Direct na een aanvraag van onze kant wordt er actie ondernomen en gaat er een koerier op pad. Er wordt altijd gewerkt met de juiste documentatie, de documenten komen netjes getekend retour en alle soorten maatwerk zijn bespreekbaar. Wij hopen nog lang gebruik te kunnen maken van deze koeriersdiensten van Aiso.

Met vriendelijke groeten,
Paulien Bakker-Jansen, Manager Operations.

BNS Data Logistics maakt al ruim 10 jaar gebruik van de schoonmaakdiensten van Aiso. Wij zijn meer dan tevreden over de kwaliteit, flexibiliteit en de service die Aiso biedt. Het persoonlijke contact met Ahmed en zijn medewerkers maakt dat alles te bespreken valt, verzoeken tot extra schoonmaakwerkzaamheden snel opgevolgd worden en dit alles altijd met een vriendelijk woord en een goed humeur. Recent zijn wij met de verhuizing naar een nieuw pand weer samenwerking aangegaan met Aiso en we hopen nog lange tijd gebruik te maken van de prettige service die geboden wordt!

Met vriendelijke groeten,
Marscha Ensermo, Hoofd bedrijfsvoering en strategie.

Sinds drie jaar maken wij gebruik van de diensten van AISO schoonmaakbedrijf. Wanneer onze vaste schoonmaakploeg ( sinds 30 jaar) afwezig is bijvoorbeeld door vakantie valt Aiso dan zeer adequaat in. Op korte termijn maken zij het pand professioneel schoon. Wij hopen nog lang van hun diensten gebruik te mogen maken.

Met vriendelijke groeten,
A.J.H. Spanjers, namens de Huisartsenpraktijk Bosboomstraat Utrecht

Al drie jaar zijn wij vaste klant bij Aiso. In onze dierenartsenpraktijk moet de vloer schoon en hygienisch zijn en Ahmed heeft ons een wax geadviseerd waardoor de vloer veel gladder is en gemakkelijker te onderhouden. De vloer hoeft nu niet meer elke dag gedweild te worden en dit bespaart heel veel tijd! Daarbij is het prettig dat we AISO kunnen vertrouwen en hen aan het werk laten, wanneer wij niet werken in de praktijk. Als dat dan in het weekend is, vindt Ahmed dat geen probleem.
Ahmed, Bedankt voor het goede advies en onze gladde, schone vloer!

Renee Burger, dierenarts van Dierenartsencombinatie Regio Utrecht

Als vaste klant van uw organisatie wil ik u middels dit schrijven mijn tevredenheid tonen.
Wij als bouwbedrijf maken zeer regelmatig gebruik van uw diensten, enerzijds als schoonmaak organisatie en anderzijds voor opruimwerkzaamheden op de diverse bouwlocaties. Over deze samenwerking zijn wij zeer tevreden, dit door zowel de geleverde prijs / kwaliteit van het werk, dan als door het accurate optreden m.b.t. het inzetten van personeel.
Ik wil u als ondernemer en als persoon veel succes wensen met de voortzetting van uw organisatie.

Met vriendelijke groet,
R. te Vaarwerk

Als eerste klant van Aiso, nu ruim 3 jaar geleden, geef ik graag mijn mening je bedrijf.
Vanaf het eerste contact met jou voor de prijsaanvraag, klikte het direct. Je leek mij eerlijk en secuur en je wilde voldoen aan mijn wens om op zaterdagmorgen mijn bedrijf schoon te maken. De prijs was goed en je kon direct beginnen.
Tot op heden ben ik zeer tevreden over je werkzaamheden, altijd keurig op tijd aanwezig en alles is schoon zoals het hoort.
Ahmed, blijf de kwaliteit leveren zoals je die nu geeft en je zal het nog ver brengen in “schoonmaakland”.
Laat je bedrijf echter niet te groot worden, dan blijft alles beheersbaar, ook voor de persoonlijke aandacht naar de klant toe.
Ik wens je heel veel succes voor de toekomst.

Met vriendelijke groet,
Kalkhoven Elektrotechniek b.v. Zeist
H.G.M.Kalkhoven
Directeur

Met veel plezier doe ik jullie een reactie toekomen over onze ervaring met Aiso.
Wij werken alweer meerdere jaren met Aiso samen.
Ik kan stellen “samen” omdat er door Aiso een inhoud gegeven wordt aan het woord samenwerken wat alleen maar uit te leggen valt als “samen werken met” en niet als “werken voor”.
Aiso laat telkens weer zien ook werkelijk te doen wat ze zeggen. Dit is voor een bedrijf als de onze, horeca bedrijf, erg belangrijk. Wij komen elke dag met een gerust ons bedrijf binnen en hoeven ons geen moment zorgen te maken of het bedrijf weer schoon zal zijn om ook deze dag weer met plezier open te kunnen.
Aiso, complimenten voor het mee denken om de staat van schoonmaak en onderhoud van ons pand op een goed niveau te houden.

Groet René

De Merwede is in 2003 in contact gekomen met Aiso. Na een prettig, kort en doelgerichte onderhandeling hebben we besloten om Aiso in te schakelen voor het onderhoud van ons pand aan de Molensteijn in De Meern. Van groot belang was voor ons – na een zeer onprettige ervaring (slecht werk en diefstal) met het vorige bedrijf – dat wij direct de indruk kregen dat we Aiso konden vertrouwen.
Nu alweer twee jaar verder, zijn we een zeer tevreden klant. De betrouwbaarheid, de kwaliteit van het werk, de flexibiliteit en de altijd zeer open houding waarderen wij bijzonder. Ook de prijsstelling die Aiso handteerd is zondermeer concurrerend.
Wij vinden ook dat Aiso goed past bij onze bedrijfscultuur. Ons familiebedrijf wordt gekenmerkt door een informele no-nonsense cultuur. Aiso sluit daar naadloos bij aan. Geen ingewikkelde rapportages en procedures, als er wat is of als we wat extra of even iets anders willen dan volstaat een telefoontje.
Wij hopen daarom nog lang gebruik te mogen maken van de diensten van Aiso.

De Merwede, Dirk van der Lee

Groenwest werkt al een aantal jaren met Aiso. Het is onze ervaring dat Aiso een heel flexibel bedrijf is waar ook nog eens een uitstekende kwaliteit wordt geleverd.
Wij hopen dan ook nog een lange tijd gebruik te kunnen maken van hun diensten.

Anke Heederik, Manager Woondiensten Groenwest  

Al jaren maken we gebruik van de diensten van Aiso schoonmaak. En dit tot volle tevredenheid, in alle openheid kan alles besproken worden. Het grote voordeel is dat Aiso schoonmaak hierdoor flexibel is en goed kan inspelen op allerlei situaties.
Wij zijn een opleidingsbedrijf voor de IT en daardoor hebben we dagelijks veel mensen over de vloer.
Voor ons is het heel belangrijk dat alles tiptop schoongemaakt wordt en dat kunnen we met een gerust hart aan Ahmed overlaten.

Marjan Hueting, Office manager Masterit Training Utrecht

Inmiddels gedurende meerdere jaren voer je voor ons schoonmaakwerkzaamheden uit nadat wij werkzaamheden aan o.a. woningen en kantoorpanden hebben uitgevoerd. Dank zij jullie professionele aanpak kunnen wij ons werk daarna op een nette manier en naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers opleveren. Ook voor grotere projectmatige schoonmaakwerkzaamheden als gevelreiniging, glasbewassingen en dergelijke hebben wij met jullie goede ervaringen. Duidelijke offertes en nette prijzen worden ons aangeboden, gemaakte afspraken worden nagekomen. Dit zelfde geldt voor de diverse hand- en spandiensten als lichte sloop- en opruimwerkzaamheden die jullie inmiddels ook regelmatig voor ons uitvoeren. Sinds vorig jaar heeft Aiso de schoonmaakwerkzaamheden aan ons eigen kantoor in uitvoering. Ik kan niet anders zeggen dan dat wij ook hierover zeer tevreden zijn. Wij geven met een gerust gevoel jullie professionele en betrouwbare mensen toegang tot ons pand. Ahmed, ga door op de weg die je bewandelt, wij hopen dan nog vele jaren met jullie te kunnen samenwerken.

Met vriendelijke groet, J.N.J. (Jan) Middelkoop |Hoofd Bouwborg Utrecht